AUTEL

AUTEL IM608 és l'eina de programació de claus més avançada i intel·ligent que combina les funcions de programació i IMMO més potents amb diagnòstics de nivell OEM i funcions de servei avançades en una tauleta amb pantalla tàctil de 10.1 polzades basada en Android.

Amb el programador UP400 inclòs, AUTEL IM608 està destinat a ser l'eina de programació de claus sense precedents que sempre va desitjar! .

Accepta característiques d 'IMMO per a més de 60 marques i models a tot el món.

. Equipat amb UP400 per admetre lectura de PIN / CS, lectura / escriptura / identificació de microxip, lectura / escriptura de xip MCU / EEPROM i INMUS ECU Reset / adaption.

. Àmplia cobertura de vehicles per a més de 80 vehicles nord-americans, asiàtics i europeus.

. Capacitats completes per codis, dades en viu, proves d'actuació, adaptacions. . Mostra dades en viu en text, gràfic, analògic i digital per a fàcil revisió i anàlisi de dades.

. La tecnologia Auto VIN pot identificar automàticament la marca, el model i la informació de l'any de el vehicle en un instant.

. Accés ràpid per més de dotze funcions de servei comuns, incloent restabliment d'oli, EPB, DPF, BMS, SAS, TPMS i més.

. L'Administrador de dades basat en el núvol guarda registres de clients i vehicles, dades de l'escàner i notes tècniques.

. Assistència tècnica remota per demostració convenient, capacitació i major satisfacció de client. . Imprimiu dades gravades en qualsevol moment i en qualsevol lloc amb la tecnologia Wi-Fi.

. Actualitzacions automàtiques de Wi-Fi disponibles a noves versions de programari

   

© 2020 - Auto Recanvis Enric, SL